Stage: PHP development

@ Adfiliate Concepts te BREDA

Voor ons bedrijf Adfiliate Concepts te Breda zijn wij op zoek naar een gedreven PHP afstudeerder. Je voelt je als een vis in het water bij het schrijven van goede code en het oplossen van technische uitdagingen. Je gaat altijd een stapje verder bij het uitdenken van de juiste code inrichting en leeft ervoor om een webapplicaties en tooling optimaal te laten presteren op verschillende platformen.

Adfiliate Concepts is een jong dynamisch bedrijf dat internationaal opereert met verschillende online concepten. Wij bedenken, creëren en exploiteren verschillende websites en werken met eigen ontwikkelde tooling. Op korte termijn gaan we verschillende nieuwe online diensten lanceren. Wij zoeken iemand die ons dev team ons team komt versterken.

Wat ga je doen?

In samenwerking met onze lead developer ga jij je toeleggen op verschillende technische uitdagingen. Bij elk nieuw project kiezen we gezamenlijk de technieken en frameworks uit die het meest geschikt zijn. Hierdoor blijven we werken met de allerlaatste technieken en kunnen we nieuwe kennis direct in de praktijk brengen.

Naast het ontwikkelen van backend systemen in PHP zal je ook gaan werken met verschillende database systemen (MySQL, MongoDB, ElasticSearch, Cassandra) en uitstapjes maken naar verschillende frontend technieken (Angular, NodeJS, Backbone, etc.)

Wie zoeken wij?

Een gedreven PHP developer die het heerlijk vind om onder de hoede van onze lead developer erg veel te leren. We zoeken iemand met eindeloze inspiratie om een project technisch naar een hoger niveau te trekken. Je staat open voor het continue verbeteren van je eigen code en je gebruikt de aangereikte tooling & tips om tot een optimale code te komen.

Verder ben je enthousiast, denkt in oplossingen, leergierig en je kan zowel in een team opereren als individueel.

Wij bieden:

  • Zeer uitdagende en leerzame opdrachten op technische vlak
  • Sparren met een lead developer met meer dan 15 jaar ervaring
  • Werken binnen een leuke jong team van ondernemende internet marketing Guru’s
  • Vrijheid voor eigen inbreng
  • Elke dag een heerlijk lunch
  • Pizza sessies, borrels en high fives na elke behaalde doelstelling
  • Elke dag een potje darten of Xboxen
  • Kruipen na een verloren potje tafelvoetbal
  • Kantoor in het centrum van Breda met goede koffie

Kom jij uit de omgeving van Breda en ben jij de enthousiaste developer in spé die wij zoeken. Stuur dan je CV en motivatie naar martijn@adfiliateconcepts.com.

Successful performance based marketing requires a good mix of combined skills.