Stage: Content Marketing Creator

@ Adfiliate Concepts te BREDA

Voor ons bedrijf Adfiliate Concepts te Breda zijn wij op zoek naar een gedreven marketeer voor een content marketing stage. Adfiliate Concepts is een jong dynamisch bedrijf dat internationaal opereert met verschillende online concepten. Wij bedenken, creëren en exploiteren verschillende websites. Onze ideeën lopen alsmaar op en wij zoeken iemand die ons team komt versterken op het gebied van content creatie.

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan de ontwikkeling van onze wereldwijde concepten & websites in de vorm van content creatie. Jij bent verantwoordelijk voor de vulling op content gebied van enkele van onze websites. Je vindt het leuk om content te schrijven en hebt een rijke fantasie en bent gehaaid. Het slim en creatief creëren van content is je passie en bent hier dan ook het liefst dagelijks mee bezig. Als content marketeer weet je de informatie op een pakkende manier bij de doelgroep te brengen. Je draagt bij aan het bedenken van de ontwikkeling en uitvoering van een goede content en social media strategie. Hierbij hoort o.a. het schrijven van verschillende vormen van teksten en het schrijven van pakkende emailuitingen.

Wie zoeken wij?

Een gepassioneerde content creator die bij voorkeur verstand heeft van online marketing. Bewezen ervaring in het daadwerkelijk creëren van content is een pre. Wij waarderen het enorm als je op het gebied van SEO al wat ervaring hebt.

Belangrijk is dat je kwaliteit in je werk belangrijk vind en dat je altijd vanuit gebruikers perspectief creëert/schrijft. Verder ben je enthousiast, denkt in oplossingen, leergierig en je kan zowel in een team opereren als individueel.

Wij bieden:

  • Werken binnen een leuke jong team van ondernemende internet marketing Guru’s
  • Interessante internationale uitdagingen
  • Voldoende ontwikkel mogelijkheden
  • Vrijheid voor eigen inbreng
  • Elke dag een heerlijk lunch
  • Pizza sessies, borrels en high fives na elke behaalde doelstelling
  • Elke dag een potje darten of Xboxen
  • Kruipen na een verloren potje tafelvoetbal
  • Kantoor in het centrum van Breda met goede koffie

Kom jij uit de omgeving van Breda en ben jij de gedreven content marketeer in spé die wij zoeken. Stuur dan je online portfolio, CV en motivatie naar martijn@adfiliateconcepts.com.

Successful performance based marketing requires a good mix of combined skills.